top of page

ML 4 Warm light fra LEDLENSER

IMG_0402.jpg
IMG_0404.jpg

ML 4 er en rigtig fin lille lanterne, der nemt vil finde sin faste plads og komme med ud på tur.

 

ML 4 Warm light kommer med et genopladelige batteri og et kabel, der med magnetiske stik skal bruges til at genoplade batteriet. 

Selve batteriet har samme størrelse som et almindeligt AA batteri, hvorfor et almindeligt AA batteri også kan bruges i ML 4 lampen.

IMG_0399.jpg

ML 4 har kun en knap, som bruges til tænde og slukke lampen. Trykker man på knappe hurtig efter hinanden øges lysstyrken. Holdelse knappen nede i et par sekunder skifter lyset fra hvidt ti rødt lys. Lampen kan også indstilles til at blinke, en funktion som kan bruges ved nødstilfælde.

Hvis man bruger ML 4 på fuld lysstyrke er der strøm nok ti to timers lys og bruger man den svageste lysstyrke vil man have lys i 40 timer. Jeg har prøvet at have lampen lige midt imellem og her oplyser LEDLENSER at et fuldt batteri vil holde lys i 7 timer, hvilket jeg oplevede passer meget godt.

ML 4 lampen er IP66 certificeret, hvilket betyder at lampen er støv og vandtæt. Det magnetiske stik er det, der gør lampen vand og støvtæt, ret smart og man behøves ikke at være bange for at bruge lampen ude i regnvejret.

Lampen bliver meget hurtig ens følgesvend, som fint kan bruges som arbejdslyst der, hvor man laver mad osv, men også som hygge belysning og med sin indbyggede krog kan den fint hænge alle mulige steder, f.eks inde i sit telt.

IMG_0400.jpg

Jeg har lånt ML 4 og har prøvet den ude på mine ture de sidste par måneder. Jeg har nydt, hvor enkel lampen er at betjene og den giver et fint lys, uden at  chikanere andre. Det at ML 4 er robust og super kvalitet gør at jeg faktisk ikke rigtig tænker over brugen af lampen, jeg bruger den bare der, hvor jeg har behov.

 

Jeg kan kun anbefale ML 4 Warm Light til alle som tager ud i naturen, om det er på vandretur, på cykel eller noget helt tredje som kan man helt sikker finde plads til denne lille lampe, som hverken fylder eller vejer noget, men som virker rigtig godt og som hurtig bliver et stykke uundværligt grej at have med ud på tur.

 

Mange tak til LEDLENSER for at jeg kunne låne og prøve ML 4 Warm Light.

bottom of page