top of page
IMG_0392.jpg
IMG_0392.jpg

MH5 Pandelampe

Pandelampen MH5 finder du i LEDLENSER sport og outdoor serie. Pandelampe er lille, kompakt og let. MH5 minder meget om andre pandelampe i samme kategori, men har dog nogle funktioner, som adskiller den fra mængden.

Jeg har haft lånt denne pandelampe og har prøvet den henover nogle måneder og jeg har fundet den er meget velegnet til vandreture. Den fylder ikke meget i rygsækken og da pandelampen ikke vejer ret meget bemærker man knap at man har den siddende på hovedet.

Den giver rigeligt med lys, både til at gå rundt ude i mørket, men giver også lys nok til f.eks at sætte sit telt op og lave mad, osv. 

MH5 pandelampens funktioner.

Pandelampen har en enkelt On/Off knap. Trykker man på knappen flere gange lige efter hinanden så øges lys styrken, holder man knappen nede i nogle få sekunder ændres lyset fra hvidt til rødt lys. Disse funktioner er meget almindelige og findes på fleste pandelamper. Her på MH5 er knappen ganske stor og man kan nemt finde og betjene knappen, også med handsker på, hvilket er virkeligt rart og velfungerende.

IMG_0393.jpg

Ved at dreje på selve lygtehovedet kan man ændre lyskeglen fra vidvinkel til fokuseret. En funktion, der kan være rar at have. Igen en funktion, som er enkel og ligetil. 

Der medfølger et genopladeligt batteri, i samme størrelse og type som et almindeligt AA batteri.

Det genopladelige batteri kan oplades siddende i MH5, kablet og stik til at oplade batteriet er magnetisk, det forhindre at der kommer snavs og vand ind i stik og ind i selve pandelampen. MH5 er IP54 certificeret, hvilket betyder at MH5 er vand og støvtæt. Det at LEDLENSER har gjort sig så umage og lave en certificeret pandelampe gør at denne pandelampe giver dig en sikkerhed og tryghed når du er ude på tur.

Et fuldt opladt batteri kan iflg LEDLENSER give dig lys i 4 timer på lampen fulde lysstyrke, og ved den laveste lysstyrke er der strøm nok til 35 timers lys. Samlet set så er der rigeligt strøm til mange dages brug. Skulle batteriet så løbe tør og man ikke har mulighed for at oplade, så kan man bruge en almindeligt AA batteri. Igen en sikkerhed som LEDLENSER har tænkt ind i dette produkt.

IMG_0397.jpg

Pandelamper sidder godt på hovedet og med sine kun 94 gram mærker man stortest ikke at man har lampen på. Lampen kan drejes nedad så man får lyskeglen derhen, hvor man ska bruge lys. Desværre kan lampen ikke drejs opad og stopper ved at pege lige ud. Hvorfor man nemt kommer til at lyse andre mennesker lige ind i ansigtet. Der syntes jeg er ærgerligt og en funktion jeg savner, da jeg i stedet for bare lige at dreje lampen væk, skal slukke og tænde pandelampen.

 

Man kan tage pandebåndet fra og bruge selve lampen som en håndholdt lygte. På lamper sidder en kraftig clips, som giver mulighed for at clipse lampe på sin rygsæk eller hænge den op inde i sit telt. Man kan altså bruge MH5 pandelampe på flere forskellige måder, ret cool.

IMG_0395.jpg

Der findes mindre og lettere pandelamper, der er også pandelamper som kan yde et kraftigere lys. MH5 er til gengæld utrolig nem at bruge, kan tåle at blive brugt og selv om man skulle tabe den. Den er vand og støv tæt og bygget til at kunne holde.

Jeg kan  virkeligt godt lide når man gør sig umage og det er tydeligt at LEDLESNER her har gjort sig umage.

Et kvalitets produkt som kan bruges på forskellige måder, som efter meget kort tids brug bliver et redskab som man ikke skal tænke over, bare bruge og nyde - præcis som en pandelampe skal være.

 

Tak til LEDLENSER for at låne mig denne pandelampe og give mig muligheden for prøve den på mine vandreture.

Se mere på https://ledlenser.com/en/mh5/502143

IMG_0392.jpg
bottom of page