top of page
Dagstur_YT_foto.jpg

Dagstur rygsæk - efterår

Selvom det både kan være koldt og vådt sådan en efterårs dag, så er det fantastisk at komme ud. Ud og opleve, ud at nyde farverne og mærke kulden bide dig lidt i næsen.

Til sådan en tur pakker jeg en dagsturs rygsæk, nogle få ting, som kan gøre min tur lidt bedre, hvis vejret ændre sig eller jeg finder et sted, hvor jeg har lyst til at sidde og nyde det lidt.

 

Indholdet i min rygsæk er næsten altid det samme, sommer og vinter, tøjet og mængden af tøj vil naturligvis være lidt forskeligt. Men ellers er indholdet i min dagsturs rygsæk meget det samme.

 

Jeg har altid en ekstra jakke eller trøje med, for selv om jeg er varm når jeg går, så kan det blive køligt, når jeg holder en pause. Regntøj er nødvendigvis ikke altid med.

Men en ekstra hue når det er koldt, det er rart at kunne tage en tør hue på, når det er pause tid.

 

Siddeunderlag har jeg altid med, både de korte, de lange og sommer og vinter. Det isolere mod kulden nedefra og undgå en våd buksebag.

Vand er vigtig både til at drikke undervejs, til madlavning og til en kop kaffe.

En gasbrænder til, at koge vand, noget mad, en lighter og en spiseske. Kaffekop og kaffe og lidt snacks pakker jeg også. Jeg kan også finde på, at tage en termokande med kaffe og en madpakke med, men jeg syntes det er hyggeligt at lave mad og kaffe, når jeg er på tur.

IMG_0409.jpg
IMG_0413.jpg

Pakkeliste.

Dagstur rygsæk

Siddeunderlag

Vand

Multi tool - lommekniv

Powerbank m. kable til telefon

Pandelampe

Mad - som jeg skal lave el. Madpakke

Snacks

Ske - kaffekop

Gasbrænder e.lign

Dunjakke - trøje

Hue

Regntøj - ikke altid med.

Førstehjælp pakke

Håndsprit - håndsprits servietter.

bottom of page