top of page

Find vej

Kigger jeg f.eks på en ny rygsæk, så bruger jeg de tre, enkelthed, komfort og vægt til, at sortere i de mange muligheder som er indenfor rygsække.

F.eks gider jeg ikke en masse remme som skal spændes op, jeg skal kunne komme nemt og hurtigt ned i rygsækken. Det er for mig, enkelthed. 

Rygsækken skal sidde godt på ryggen. Nem at bruge bl.a nem adgang ned i rygsækken, det er komfort

Ved at vælge en rygsæk uden en masse funktioner, vil det have indflydelse på rygsækkens egenvægt, som ofte vil være lav.

Når jeg pakker til en tur, så bruger jeg samme målsæt, komfort, enkelthed og vægt Til at pakke en rygsæk, i balance. Som indeholder det jeg skal bruge, hverken mere eller mindre. På denne måde er min rygsæk er blev 5-7 kilo lettere med årene.

Husk dette er min definition, som måske ikke passer dig. Men du kan definere dine ønsker og mål. Hvad giver dig glæde og fornøjelser ude på tur?

Måske du kan bruge dette som en rettesnor, til at sortere i alle mange råd og ideer og de mange udstyrs muligheder og fristelser?

I den store mængde af gode og velmenende råd. I mængderne af udstyr og grej, der er at vælge imellem og alle fristelserne. Hvordan navigere man rundt i alt dette?

Det kan endnu ét råd - måske hjælpe dig med.

Der er en del videoer på youtube - 5 beginners mistake - 20 most common mistake, o.lign. Jeg syntes ikke rigtig denne form for råd er særlig brugbare.

I virkelighedens verden, vil din første tur ganske sikkert, være med den gamle sovepose oppe fra loftet, noget grej du har lånt, alt sammen pakket ned i en rygsæk du også fandt oppe på loftet.

Du vil helt sikkert få pakket nogen ting ned i rygsækken, som du ikke fik brug for. Du vil helt sikkert også opleve, at du stod og manglede et eller andet.Det er ikke fejl, det er erfaringer. 

Jeg har defineret tre ting, som hjælper mig med, at sortere i ideer og råd, i udstyr og nyheder. De tre ting er enkelthed, komfort og vægt. 

bottom of page