top of page
IMG_1851.jpg

Big Agnes - Footprint

Jeg har slået mit Big Agnes Copperspur UL 2 telt op ude i haven og taget lidt billeder, som gerne skulle vise, hvordan telt og footprint passer sammen.

Stropper og ankerpunkter

De to stropper.

Den brede strop er footprintet. Metal ringen er der, hvor i teltstangen kan sidde. Den smalle strop er fra inderteltet, hvor det dråbeformet hul også er til teltstangen, som dog griber og fastholdet teltstangen bedre end metalringen på footprint.

Stropper og ankerpnukter

Teltstang og stropper

Som det kan ses her, så kan teltstangen gå igennem begge huller.

IMG_1855.jpg

Teltstang monteret på footprint

Spænder man footprintet ud med pløkker så passer hullerne i footprint og indertelt ikke 100% sammen, med lidt frem og tilbage så kan man fint få det hele til at passe sammen.

 

Det jeg oftes gør;

  • Jeg lægger footprint ud og sætter en pløk i hvert hjørne.

  • Herefter sætter jeg teltstangen i, hver af de fire metal ring (hullerne)

  • Yderteltet spændes på og clipses fast.

  • Jeg kravler ind i teltet, montere inderteltet med de mange clips således at inderteltet hænger fast. Herefter trækker jeg teltstangen fri af footprintets metal ring og i sætter teltstangen i inderteltets dråbeformet hul. Dette gentager jeg i alle fire hjørner. 

Jeg medgiver det passer sammen som klodser fra et ret kendt firma i Billund og det er lidt besværligt. Men det kan sagtens lade sig gør, at slå teltet op i regnvejr og på en måde så inderteltet ikke bliver vådt😊

bottom of page