top of page
Søg

Advents Gak og løjer..

Vi skal da have noget julestemning her på NiceGrej🎅🏻

Jeg laver en advents kalender med inspiration til din ønskeseddel. Skal du finde en ide til en gave, så kan du måske finde nogle ideer her.🎄

Jeg har også noget fundet grej frem, som har været nyt for mig i 2020 og som har overrasket positivt.🎄


Undertøj - det inderste lag af tøj har stor betydning også på de små korte ture rundt om den lokale sø. Undertøjet kan hjælpe dig med ikke at svede og samtidig transportere fugt væk fra din krop, så du ikke begynder at fryse.

Du kan læse mere om, hvordan du bruger tøj i lag, her.

Mange vil anbefale uld og særligt anbefale merinould, der virkelig er velegnet som undertøj. Der er sket meget med undertøj i syntetiske materialer, der har nogle gode egenskaber, så som at transportere sved væk fra kroppen og syntetiske materialer tørrer meget hurtigt.

Jeg bruger mere og mere syntetiske materialer i mit undertøj, da jeg syntes det føles lettere og knap så omklamrende, som jeg oplever uld ofte kan føles.

Prøv eventuelt både merino uld og syntetiske materialer og mærk, hvilken du fortrækker.

Dog er jeg vild med uld og igen Merinould, i strømper og sokker af forskellige slags især dem fra firmaet Darn Tough, som jeg kun kan anbefale.


En ting, som i 2020 virkelig har overrasket mig med ,er mine vandresko fra Altra; Lone Peak 4.5 trail runner sko, som jeg købte i foråret og har brugt lige siden. Men generelt er jeg er meget forsigtig med at anbefale noget, som helst fodtøj. Disse sko har dog overrasket mig, ved at være lette og samtidig have god plads til mine fødder, så jeg undgår både vabler og ømme fødder.

Læs mere om, hvordan du kan finde det rette fodtøj, her.


Følg med på næste søndag til anden omgang af Advents Gak og Løjer.🎄21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page