top of page
Søg

En kort vinter tur.⛄️

Når nu muligheden bød sig og imens sneen stadigvæk ligger der, greb jeg mit kamera og startede bilen. Efter en kort køretur parkerede jeg bilen og gik ind i skoven ved Ganløse Eged. Efter kun få skridt ind i skoven kom stilheden, afbrudt af sneens knirken under min støvler, ret hyggeligt.

Et par timer gik jeg bare rundt og tog lidt billeder af skoven og det overraskende aktive fugleliv. Jeg havde en spætte omkring mig et lang stykke af turen, den virkede ikke forstyrret af min tilværelse, hoppede hen ad stien, blot et par meter foran mig.

Jeg ved nul og niks om fugle, men jeg så også nogle store hvide fugle, der sejlede afsted…

Et par godt mudrede støvler og en kold næse, men sikke en tur, bare 5 min hjemmefra og uden noget formål, bare nyde og at være tilstede.

Kom afsted og nyd det! Bare åben hoveddøren😊

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page