top of page
Søg

Julepilgrims tur🎅🏻

For nu at være 100% ærlig, så anede jeg ikke, at der fandtes Danske Santiagopilgrimme. Men de står bag den danske pilgrimsrute med næsten 1000km vandrestier, som hænger sammen med den spanske Camino, via Tyskland og Frankrig - lang historie, som du kan læse meget mere om her


Søndag d. 6 dec afholdte de deres julepilgrimsvandretur fra Esrum Kloster til Hillerød slot. Min kones kollega spurgte om jeg havde lyst til at tage med på denne tur, så afsted vi tog.

Søndag morgen kl: 10 gik vi fra Esrum kloster og fulgte Pilgrims skiltene hele vejen til Hillerød. Ruten går ned igennem skoven langs Esrum sø. Sådan en søndag med godt vejr er der tæt trafik i skoven, hvor særligt cykler havde indtaget skovstien.

Langs søen er der bygget nogle nye shelters, små men helt nede i vandkanten. Tænker at vågne der og ligge og kigge ud over søen, det skal prøves en dag.

Vi rundede Naturskolen, hvor det blev tid til en lille pause og videre ned igennem Nøddebo og hen til kirken, som bød på en lille overraskelse i form af lune æbleskiver og varm Gløgg. Et fint arrangement - tak for det.


Fra Nøddebo gik turen ned igennem det sydøstlige hjørne af Gribskov, hvor vi ramte Hillerød slot, og sluttede på torvet i Hillerød midtby.

De Danske Santiagopilgrimme står for skiltingen af ruten og for at arrangere ture. Jeg var med, som gæst på denne tur på 17 km lange søndagstur.😀


Følg med NiceGrej på youtube.

Til forsiden123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page