top of page
Søg

Nyt spændende og mere NiceGrej.

Jeg har fra start haft ideer, ønsker og mål for NiceGrej, der er et stykke vej endnu. Men et af mine mål er at starte NiceGrej på Youtube.


Det mål er nu nået, for NiceGrej er nu på Youtube.


Jeg har brugt meget tid på at forberede mig og lave planer, samt lære en masse om video, lys og lyd og bruge en masse tid bag en computer og redigere, og klippe en masse vrøvl ud af mine mange video optagelser. Men jeg syntes, det er sjovt! og det håber jeg vil være synligt på kanalen.


Jeg håber, at du også vil følge med på NiceGrej Youtube, hvor det vil være nemmere at kommunikere, skabe kontakt og dele viden og erfaringer.


Håber vi ses på Facebook og nu også på Youtube og - måske derude..?


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page