top of page
Søg

Outsiteaften hos SpejderGEAR

Så gik turen til Rødovre, hvor Outsite.dk havde inviteret og arrangeret i samarbejde med SpejderGEAR i Rødovre, en aften med outdoor. Der dog på grund af vejret mest blev et indoor arrangement😊


Mange havde fundet vejen til SpejderGEAR og der var fra start en massere af mennesker og god stemning. Aftenen bød på tilbud og rabatter, samt en masse konkurrencer. Hvor både SpejderGEAR og de importører, der var på besøg stod for præmierne.


Efter en velkomst af Christian Milbo indehaver af Outsite.dk, fik importørerne tid til at fortælle om deres brands, og fortælle om deres nyheder for 2022.


Først var det Anders fra Fritidsagenten, der bl.a er importør af Cascade Designs, som er brand som THERMAREST, MSR, SealLine m.fl. Fritidsagenten har også mange andre spændende brands.

Først handlede det om en ny fod/stativ fra MSR, som passer til flere af MSR gasbrændere. Jeg tænker den er særlig smart, hvis man bruger gryder og pander til sin madlavning, for stativet giver en meget bedre stabilitet til sin gasbrænder.

Det var ikke så meget en nyhed, mere en opdatering af MSR FREELITE 2 teltet, som blev præsenteret. Selve teltet har fået tilføjet nogle nye funktioner, men særligt de nye materialer har gjort, at FREELITE 2 telt nu vejer under et kilo, for et 2 personers telt. Det bliver spændende at se den nye version af FREELITE 2.


Fritidsagenten importerer også THERMAREST, hvor jeg er lidt af en fanboy så her ventede jeg spændt på 2022 nyhederne. Der var dog mest tale om opdateringer af nuværende kollektion. THERMAREST begynder mere og mere at benytte genbrugsmaterialer. Derfor vil f.eks yderstoffet på flere af deres soveposer vil være lavet i genbrugsmaterialer.

Et THERMAREST produkt som altid har været et genbrugsprodukt er deres Compressible Pillow, en pude med et fyld af rester fra deres produktion, altså overskydende skumgummi. Den nye 2022 pude har den mulighed at man kan justere højden på puden. Ret smart og puden hverken fylder eller vejer mere end den gamle model.


THERMAREST kommer også med nye Synergy Sheets, lagner som passer til deres liggeunderlag, som skal give en bedre komfort. De nye lagner kommer både til de ultra lette og til de mere luksuøse liggeunderlag.

THERMAREST nyheder var mest forbedringer og opdateringer af i forvejen lækre produkter.


 

Herefter gik Pia fra LEDLENSER på. Der præsenteret en række lygter og lamper som er henvendt til outdoorfolket. Smarte pandelamper, med flere funktioner, en ret stor lampe, med forskellige lysstyrke, farve og blink, der alt sammen kan styres fra en App fra sin smartphone. Heldigvis har lampen også knapper der virker nemme og lige til at gå til - selv med kolde fingre.

Mange af LEDLENSER produkter er i dag opladelige og flere af de lidt større modeller kan også bruges som powerbank, så man f.eks kan oplade sin mobiltelefon.

LEDLENSER var af mig kendt som arbejdsredskab, så en overraskelse at se LEDLENSER og deres spændende lygter og lamper til outdoormarkedet.


 

Så var det Pinewood som var på. For mig en øjneåbner for Pinewood har en stor tøj kollektion til outdoor og vandrefolket. Jeg troede faktisk kun Pinewood lavede jagttøj. Jeg var overrasket over deres valg af materialer og design, bl.a andet et par bukser, hvor de fra knæet og ned var lavet i et vandtæt materiale, ret smart. En stor og bred kollektion til meget fornuftige priser, ja faktisk overraskende fornuftige priser.


Desværre missede jeg totalt dem, som udover Pinewood, stod udenfor. Her blev noget udstyr til Trangia vist. Outsite.dk havde også en udendørs plads, hvor de ganske sikkert kunne fortælle om Outsite medlemsskab, om deres kurser og vandreture. Men jeg glemte der også skete noget udenfor.

Jeg brugte tiden inde i butikken, der efterhånden havde opnået en temmelig høj inde temperatur. Men jeg gik rundt og kiggede på SpejderGEAR’s store udvalg, de har f.eks stort sortiment indenfor madlavning ude i naturen. De har mere fokus på Bushcraft, spejdere, økser og brændeovne end mange andre outdoor butikker har. Ret sjovt at se og pille rode rage med tingene.


Lidt senere på aftenen blev der afholdt aktioner, hvor kasser med, f.eks mad, Trangia, til kamp mod myggen kassen osv. Kasser med en masse indhold, som typisk gik til meget gode priser. Afsløring og uddeling præmier fra de forskellige konkurrencer.


Så var der ikke mere på programmet og de sidste handler og indkøb blev gjort, og stille og roligt gled folk hjem efter en herlig aften.

En vellykket aften, der efter sidste års virtuelle arrangement, var det tydeligt mærke, at folk havde glædet sig at komme til dette arrangement.


Tak til outsite.dk og SpejderGear.dk for en herlig aften.


Link til;

THERMAREST

MSR

LEDLENSER

Pinewood

101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page