top of page
Søg

På tur - til byen.

Turen gik til Frederiksborggade i København. Gaden, hvor outdoor butikkerne ligger på lange rækker.

Det er noget af en oplevelse at gå fra den ene butik til den næste butik med grej og outdoor tøj. Nu om dage med internettet så er det sjældent, at jeg finder noget på hylden, som jeg ikke har set før, men at se tingene i virkeligheden og stå med det i hænderne er altid godt.


Jeg startede med at besøge Friluftsland, der har en Shop In Shop med North face og Arc’teryx. Længere henne ad gaden har de også en Brand store med Fjällräven. Næste butik var Spejdersport med en Shop In Shop med Patagonia. Videre til Fjeld&Fritid, der som de eneste, havde et telt slået op i butikken. Rundt om hjørnet og som den sidste besøge Eventyr Sport.


Dette er ikke anmeldelse af butikkerne, men sikke en stor forskel der kan være på imødekommenhed. Som nogen steder var fin og hjælpsom, andre steder slet ikke tilstede.

Hvad der virkelig overraskede mig var, hvor ens de mange butikker var i vare sortiment. Der var selvfølgelig de forskellige Shop In Shop med et større sortimentet af det pågældende Brand, men ellers er butikkernes udvalg meget ens.


Som kunde og interesseret i outdoor er dette område absolut værd at besøge. Du vil kunne blive klædt på og få fyldt rygsækken indenfor 500 meter.53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page