top of page
Søg

Søndags filosofi.

Jeg har længe fulgt forskellige youtube kanaler og outdoorsider, udlandske som danske. Jeg oplever, at der en tendens til at man snæver sig selv ind til, at det den pågældende kanal eller side omhandler er det eneste rigtige.

En hjemmeside eller youtube kanal skal holde sig sit koncept. Men ved at blive for konkret i sine budskaber, tænker jeg, at man nemt kommer til at skræmme sit publikum væk.

Jeg oplever en tendens på danske sider, at Bushcraft er det eneste rigtige. Buchcraft er at kunne leve af og med naturen. Det er på tur med sav og økse, hugge brænde og lave mad på bål, bygge sit eget shelter, osv. Kunne klare sig selv i naturen, med naturens materialer og finde sin mad ude i naturen.

Jeg var til virtuelt informations møde på Friluftvejlederuddannelsen, hvor deres obligatoriske basis kursus i høj grad også omhandler Bushcraft.


Der er intet galt med Bushcraft, det er bare ikke, det jeg vil. Jeg tror, der er andre som ikke har lyst til Bushcraft, voksenspejder eller at blive sat i nogen som helst anden bås.

Ved hele tiden at blive præsenteret for ‘det eneste rigtige’ så skræmmer man stedet for at tiltrække.


Det herlige ved netop outdoor er, at du kan gøre, som du vil, når det passer dig på den måde, du vil. Jeg kender mennesker, som helt sikkert ikke kan se sig selv i et par Fjällräven bukser og læderbælte, men som helt sikkert gerne vil med ud på tur.


53 visninger0 kommentarer
bottom of page